Default header image
Акімов Ігор Олександрович
Акімов Ігор Олександрович

Виставка авторських робіт моделей суден

  Александрівська Надія

 19 груд. 2023 р.

В день відкритих дверей 16.12.2023 в ОНМУ відбулась виставка авторських робіт моделей суден члена кафедри «Суднобудування і судноремонт» ім. проф. Ю.Л.Воробйова (КСіС) ОНМУ Акімова Ігоря Олександровича - багаторазового чемпіона України, Європи та Миру з судномоделювання.

Морське судномоделювання – це захоплююче мистецтво створення мініатюрних моделей кораблів, яхт та інших морських суден. Це творчий процес, що вимагає точності, уваги до деталей та ретельного вивчення історії та архітектури різних типів судів. При створенні судномоделей використовуються різноманітні матеріали, такі як дерево, метал, пластик та тканина, що додає різноманітність у творчий процес. Судномоделювання дозволяє поринути у світ морських пригод та історичних подій, а також розвиває терпіння та майстерність. Коли модель корабля або яхти відтворена з любов'ю до деталей, вона стає не лише красивим об'єктом, а й джерелом натхнення та захоплення любителів морської тематики.

На базі кафедри кафедри КСіС в ОНМУ планується вже на весні відкрити майстерню малого флоту для школярів студентів та абітурієнтів.

Цілі та завдання майстерні-студії:

  1. Вивчення світової історії суднобудування та судноремонту;
  2. Вивчення устрою та архітектури кораблів усіх типів;
  3. Практичне масштабне моделювання кораблів та суднових механізмів різного ступеня складності.

 

Очікуємо майбутніх моделістів та абітурієнтів 135 спеціальності для далекого плавання в майбутнє суднобудівної спеціальності! 


 виставка  судномоделювання